Hlavní obsah
Článek

Hned co se vrátila Martina Gavriely (45) z Dominikánské republiky, začala svůj život navracet do původních kolejí. Moderátorka nebyla čtvrt roku doma, což se na stavu domácnosti vážně podepsalo. Navíc Martinin rodinný domek v Chýni prochází rozsáhlou rekonstrukcí, a tak má moderátorka o zábavu postaráno.

„Mám pocit, že žiju ve skladišti. Už se nemůžu dočkat, až budu mít vše hotové a podle mých představ," svěřila se nám Gavriely.

Po dobu její nepřítomnosti měl dohlížet na vybavení bytu její přítel Marcus Tran (38). Hudebník měl ale jiné starosti, jelikož produkoval desku jisté kapely.

„Zbývá nám vybavit televizní místnost a dětský pokoj. Nakonec přijde na řadu Marcusovo hudební studio a naše ložnice," svěřila se Gavriely zrovna ve chvíli, když byla ve svém oblíbeném showroomu na pražských Vinohradech vybírat některé kousky nábytku.

„Od návratu z Dominikány jsem se ještě nevyrovnala s časovým posunem a v noci vůbec nespím, tak to možná ještě využiju na nakupování až do půlnoci, které tady na konci měsíce pořádají," směje se praktická žena Martina Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám