Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka SuperStar 2018 Tereza Mašková (28) je známá svým pěveckým talentem, ale také svou výraznou image. Často je nazývána "zpěvačkou s růžovou hlavou". Růžová barva vlasů se zkrátka stala jejím poznávacím znamením.

„Já jsem kdysi velmi ráda experimentovala s barvami. Pořád mám takový to, že bych chtěla možná vyzkoušet modrou, zelenou nebo echt červenou, ale nějak se mně z té růžové nechce. Cítím se v ní dobře, možná mi to přidává i na sebevědomí a nechce se mi jí ještě zbavovat,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Nyní talentovaná zpěvačka překvapila fanoušky a svou růžovou hřívu ještě více zvýraznila. U toho vzdala hold známé modelce.

„Světle růžová je dobrá, ale tohle mi prostě přijde lepší. A taky musím držet krok se Simonou Krainovou (51), které ta růžová neuvěřitelně sekne,“ napsala k fotce Tereza Mašková, kterou můžete aktuálně vidět například v muzikálu The Bodyguard, kde se v roli, kterou ve filmové verzi ztvárnila Whitney Houston (†48), alternuje s Evou Burešovou (30).

Jak se vám líbí výraznější růžový odstín vlasů Terezy Maškové?
Je to bomba!
19 %
Nelíbí se mi to
81 %
Celkem hlasovalo 8037 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám