Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chorvatská modelka Ivana Knöll se proslavila na loňském mistrovství světa v Kataru, kde hlasitě fandila každý zápas a její miláčkové skončili na krásném třetím místě.

Její outfity v barvách chorvatské vlajky tehdy obletěly svět a je s podivem, že ji v konzervativním Kataru nevykázali ze stadionu. Ivana si na fandění postavila svou kariéru a o nabídky na nejrůznější svůdné focení neměla po šampionátu nouzi. A nejen tam. Na Instagramu už má 3,3 milionu fanoušků, což je také slušná základna, ze které Chorvatce kápne nějaká ta kačka navíc z reklamních spoluprací.

Nedávno se ovšem vrátila ke kořenům a opět zamířila na fotbalový stadion. V tureckém Istanbulu sledovala finále Ligy mistrů mezi Manchesterem City a Interem Milán. A jako obvykle provokovala v šachovnicovém modelu s obrovským výstřihem.

Tentokrát ale neslavila. Za Inter Milán hrál Chorvat Marcelo Brozović, ale italský tým podlehl Manchesteru City 1:0. Ivana Knöll si ale i tak užívala pozornost fotografů a na nedávný finálový zápas určitě dlouho nezapomene.

Reklama

Další články

Načítám