Hlavní obsah
Článek

Výtvarnice Adéla Taş, která kromě své krásy (již obdivoval i Domenico Martucci) ohromuje i tím, že maluje spermatem českých celebrit, se rozhodla s pozoruhodnou zálibou skončit. A má ještě provokativnější nápad – chce malovat svým vlastním produktem lásky! „Muži mě poslední dobou vysávají, i shánění jejich ingredience do obrazů mě vyčerpávalo,“ tvrdí Taş.

Mužské sémě už se tak v jejích obrazech objevovat nebude. „Mám teď navíc hodně práce a tak není na muže čas ani chuť,“ říká Adélka, která je manažerkou a zároveň tváří nové galerie Glance 4 Art blízko pražského Jiráskova mostu. „Volný čas raději trávím se svými přáteli, třeba s Jarkem Šimkem nebo Zbyňkem Drdou,“ tvrdí žena, která nedávno na otevření galerie ukázala svou krásnou postavu a prohlásila veřejně, že je volná. A do společnosti, jako například na narozeniny kadeřnictví Martina Žifčáka, už začala chodit v doprovodu Šimka.

Kdo by však čekal, že dál bude tvořit klasicky, ten by se mýlil. Mnoha mužům, jimž se líbí, asi z jejího prohlášení spadne brada. „Do obrazů budu nadále přidávat kousek krásné lidské energie a euforie, tentokrát ovšem pouze a výhradně od mé osoby. Ať si to už každý vysvětlí, jak chce,“ říká šibalsky sličná dívka, jež od pondělka do pátku v galerii maluje přímo před zraky návštěvníků. Bude mít tolik odvahy, aby svou speciální ingredienci získávala přímo před zraky návštěvníků? „K tomu řeknu jen jedno: budu malovat i klasické obrazy, ne pokaždé ty se speciální přísadou v barvách. Hodně bude záležet na chuti a na náladě,“ uvádí tajemně.

„Chystáme také v podzemních prostorách galerie skvělou expozici předních umělců. S majitelkami Editou a Soňou budeme šokovat nejen Prahu a Čechy, ale věříme, že formou uměleckých instalací prorazíme i do povědomí zbytku světa. Myslím, že se mají naši fanoušci na co těšit,“ pomrkává spiklenecky krasavice Taş.

Reklama

Další články

Načítám