Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době dost přibral, ale kila už jdou zase dolů. Tanečník Marek Dědík (41) ale musel nasadit drsnou dietu.

"Zhubnul jsem za dva týdny asi sedm kilo a ještě jsem neskončil. I když teď se to trochu zastavilo a musím přidat pohyb, abych dostal dolů celých deset. Ta moje váha už nebyla vhodná k tanečníkovi," řekl Super.cz.

A jak hubne? "Jím strašně málo a jídlo jsem nahradil proteinovými drinky. Vím, že je to drastické, ale jako chlap potřebuji vidět hned výsledek a ten se dostavil velmi rychle," prozradil a svěřil se, jak vlastně došlo k tomu, že se tak "vyžral". "Moje tělo bylo zvyklé na velkou dávku pohybu, a když jsem profesionální kariéru omezil skoro na polovinu, tak už nestačilo všechno spálit jako dřív. Navíc jsem labužník a rád jím," přiznal na křtu nového videoklipu zpěvačky Natálie Tichánkové, jehož choreograf je jeho kamarád.

Choreografii by se chtěl v budoucnu věnovat i Dědík, jehož neuvidíme v letošním ročníku StarDance. "Je to pro mě pořád otazník, už bych tam nerad tancoval, byl jsem tam pětkrát, je to deset let mého života a přineslo mi to plusy i minusy, chtěl bych se už angažovat spíš v jiné profesi. Třeba bych mohl zasednout do porotcovské židle anebo dělat choreografii. To ale musí přijít z Kavčích hor," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám