Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na veřejnosti se objevili jen jednou, když vyrazili na premiéru do Divadla Bez zábradlí. Krátce nato se krásná herečka Sára Rychlíková, známá mj. ze seriálů Dobré zprávy a O mě se neboj, s kolegou Vojtěchem Vodochodským, jehož proslavila role Petra Sepešiho v minisérii Iveta, rozešli. Zatímco on už několik měsíců randí s Miss Marií Danči, uhrančivá brunetka je stále single.

Se Sárou jsme se potkali na křtu videoklipu mladé zpěvačky Natálie Tichánkové, jehož tvůrce přišla podpořit. Sama má teď volno. "Dotočila jsem minisérii pro Novu, dozkoušela a dohrála v Divadle na Vinohradech a byla jsem se podívat i za kolegy, kteří natáčejí seriál v Chorvatsku. Já tam tedy nehraji, ale mají to moc fajn. A užívám si volna, které po dvou letech mám. Denně plavu, běhám a jezdím na kole. Zkouším taky psát, jednou bych si ráda napsala něco sama pro sebe, nějaké monodrama," řekla Super.cz.

Vrátili jsme se i k rozchodu s Vojtou, který už si za ni našel náhradu. "Byli jsme spolu jen pár měsíců, předtím jsem byla dlouho sama a teď jsem zase sama. Rozchod není nikdy hezký, ale Vojtu mám ráda i dál. Ale nepotkáváme se, ani pracovně, ani soukromě. Myslím, že je Vojta s novou partnerkou spokojený, takže bude určitě příjemná a hodná," míní Sára.

Krásné herečky se prý muži bát nemusí, i když na první pohled působí trochu dominantně. "Bát se mě nemusí, jenom mám ráda upřímnost a nemám ráda nějaké dětinské hry. To je celé. Takže od budoucího partnera očekávám, že bude upřímný a taky vtipný," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám