Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Neyleen Ashley si vysnila, že se stane ženou s největší legálně povolenou velikostí poprsí v USA. Dle jejích slov se jedná o velikost 1250 ml, což zhruba odpovídá košíčku G až H. Podstoupila celkem tři operace, kýžená spokojenost se ale nedostavila.

Nyní třiatřicetiletá modelka za úpravy poprsí utratila v přepočtu asi 381 tisíc Kč, po zvětšení ale začala trpět velkými bolestmi nejen zad, krku a ramen, ale také migrénami, které se staly denní záležitostí.

„Už roky trpím hroznými migrénami, ale v posledních třech letech se ještě zhoršily. Denně mě bolí záda, mám pnutí v krku a ramenou. K tomu kvůli velikosti implantátů nemůžu běhat ani cvičit,“ uvedla žena, kterou na Instagramu sleduje přes 2,5 milionu lidí.

Bolesti ji dohnaly k rozhodnutí podstoupit další úpravu, tentokrát zmenšení. „Zvažuji úplné odstranění implantátů a místo toho tukovou výplň nebo menší velikost. Mnoho lékařů mě informovalo, že by šlo o velký zákrok zahrnující odstranění velkého množství tkáně, jehož výsledkem by byly i znatelné jizvy,“ dodala Ashley, že počítá i s touto variantou.

Reklama

Další články

Načítám