Hlavní obsah
Článek

Lenka Urbancová je na první pohled velmi razantní dáma, takže by jen málokoho napadlo, že na její dušičce ulpívá velké trápení. Chtěla by sehnat spolehlivého muže, s kterým by ráda založila rodinu. Jenže se jí její sen nedaří splnit. A důvod je podle ní v její postavě. Miluje čokoládu a udělala by pro ni cokoliv. Jenže, problém je úplně jinde.

„Pro Lenku jsme se pokoušeli najít změny v jejím životě. Pokud člověk hledá partnera, vyžaduje to, aby měl pro něj v životě vůbec nějaký prostor. A aby také ti potencionální nápadníci poznali, že člověk někoho hledá a potřebuje. Když to nepoznají, tak se neohlásí,“ řekla Super.cz doktorka Kateřina Cajthamlová, která již na pořadu Jste to, co jíte pracuje šest let.

„Lenka je moc hezká žena, je navíc pro domácnost. Potřebovala ale nastavit zrcadlo, aby si uvědomila, jak stereotypně žije. Jako by byla o mnoho let starší. Opravdu nešlo o život mladé krásné ženy,“ popisuje Cajthamlová. Opět ukázala, že pořad Jste to, co jíte není jen o hubnutí, ale o celkové změně životního stylu a náhledu na sebe sama.

„Snažili jsme se jí pomoci s pohybovými aktivitami a skladbou jídla. Ale hlavním mottem tohoto dílu je, že partner se chytá na osobu, nikoliv na její tvar,“ dodala lékařka, která Lenku chválí za to, jak poctivě se ke změnám ve svém životě postavila. Jak se oběma dámám spolupracovalo, uvidíme ve čtvrtek od 21:20 hodin na Prima family.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám