Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to jisté. Po dvanácti letech ztroskotalo manželství tanečníka, choreografa a podnikatele Yemiho A.D. Vztah s Jaromírem Smetanou mu prý skřípal už delší dobu, a tak vše vedlo k tomu, že se nakonec rozvedli. Konec manželství tajil více než rok, aby tato informace nezastínila jeho pracovní projekty. Ani když je teď Yemi oficiálně single, nevzdává se svého snu o rodině. Rozhodl se, že bude otcem i sám. Klidně se stane samoživitelem.

O všem se rozpovídal v americkém deníku The New York Times. „Vždycky jsem se chtěl stát tátou, ale nikdy tady pro mě nebyla žádná přímá cesta. Můj exmanžel po celou dobu našeho dvanáctiletého manželství nebyl na děti připravený a já jsem měl vždy spoustu práce,“ svěřil se deníku usměvavý choreograf.

Touhu stát se otcem pocítil především po svých loňských čtyřicátinách. Yemi dospěl k tomu, že je ten nejvyšší čas mít vlastního potomka. „New York Times mě požádal, abych se podělil o svou cestu jako otec. Dali dohromady článek o mužích a jejich neobvyklých a často obtížných cestách k otcovství. Můj sen právě začíná a nemůžu se dočkat, až se s vámi brzy podělím o další dobré zprávy,“ napsal na Instagramu.

Zdá se tak, že Yemi bude mít velmi zajímavý a emočně náročný rok. Kromě plánování otcovství ho čeká cesta na Měsíc. Japonský podnikatel Yusaku Maezawa ho totiž zařadil na seznam osmi vybraných umělců do vesmíru. Bude se jednat o první civilní let v historii a tato cesta potrvá šest dní. Úspěšný rodák z Liberce se tak stane druhým Čechem, který se podívá mimo planetu Zemi. Prvním českým kosmonautem ve vesmíru byl Vladimír Remek.

Reklama

Další články

Načítám