Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Reginou Řandovou (56) se po Ohnivém kuřeti a Slunečné v seriálových projektech Primy nadále počítá. Čerstvě má po natáčení v Chorvatsku, i když tentokrát šlo pouze o jeden natáčecí den. "Celkově jsem tam byla tři dny, ale ty dva byly takové volnější, tak jsem si stačila vlézt i do moře," popsala nám.

Opálit se tedy nestihla, na to ale posloužila rodinná dovolená se synem, snachou a vnuky, kterou strávili v Egyptě. Probrali jsme tedy i hubnutí do plavek. "Vždycky před letní sezónou se do nich obléknu a řeknu si, že bych měla nějaké kilo dát dolů. Snažím se umírnit jídelníček, ono to moc nefunguje, tak to pak vzdám a chodím na golf. Ten mi pomáhá udržet se v nějaké normální kondici," smála se Regina.

"Zatím si ještě troufnu vzít dvoudílné plavky, ale vždycky mám jedny jednodílné s sebou, kdybych měla pocit, že už je to moc. Ale mě vždycky překvapí, jak se ty ženské okolo mě vůbec ničeho nebojí. Špíček sem, špíček tam, bříško. Takže se vždycky osmělím a pořád ještě oblékám ty dvoudílné," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám