Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Staroměstském náměstí byl ve středu v podvečer rozruch. Ten způsobila misska Romana Pavelková, která si tam v bílých minikraťasech a červených lodičkách na jehlových podpatcích hrála s fotbalovým míčem. A při některých jejích kreacích měli kolemjdoucí pánové opravdu dost práce s tím, aby pozornost místo orloje nevěnovali spíš Romaniným odhaleným stehnům.

Fotky, na nichž Romana v kapitánském dresu předvádí hrátky s míčem, ale hlavně své dokonalé nohy, vznikly jako vzkaz a podpora českým fotbalistům před nadcházejícím Mistrovstvím Evropy. „Doufám, že to klukům na mistrovství půjde a že je tady na Staromáku budeme moct po turnaji všichni přivítat jako vítěze,“ řekla Pavelková, která určitě nevynechá první přípravný zápas, na kterém si to kluci rozdají s reprezentací Izraele, a na jehož přímý přenos se fanoušci stanice Sport1 mohou těšit v sobotu večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám