Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lenka Špillarová (38) a zpěvák Michal David (63) jsou vzteky bez sebe. Oba se stali obětí podvodníka, který zneužil jejich jména pro reklamu na lék pro údajnou záchranu sluchu.

"V 62 letech jsem téměř hluchý. Doktor K.... zachránil můj sluch i kariéru," tak láká první reklama, kde figuruje Michal a s mikrofonem Super.cz ho údajně zpovídá moderátorka Lenka Špillarová. "Samozřejmě je to podvod. Došlo mi už několik příspěvků, kde figuruju. Zvažuji, že to předám advokátům," řekla Super.cz Lenka.

V další reklamě, kde opět figurují oba zmiňovaní, jde o ještě větší lži. "Michal David vyjádřil vděčnost doktorovi za obnovu sluchu a kariéry. Poté, co se stal hluchým, Michal David zažíval těžké období. Doktor použil speciální pilulky, které obnovily sluch,"

"Zasmál jsem se tomu. Je to totální nesmysl. Zase zneužívají mé jméno. Hlavně tomu prosím nevěřte," řekl Super.cz Michal David. "Sluch mi díkybohu slouží výborně," dodal s humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám