Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka Alessandra Ambrosio (43) si momentálně užívá volné dny na plážích v kalifornské Santa Monice. Rodačka ze Salvadoru má ráda aktivní životní styl, a tak byste ji lenošící na lehátku našli jen těžko. Většinu času tráví procházkami po pláži, klábosením s přáteli a především pak volejbalem.

Zdá se, že Alessandra, která byla hned po Adrianě Limě druhým nejdéle sloužícím andílkem Victoria’s Secret, od dob své největší slávy ještě pár kilo shodila. Není pochyb, že současný trend kypřejších zadnic a stehen ji nechává naprosto chladnou.

Součástí skupinky lidí, kteří společně s Alessandrou trávili slunečný den u moře, byl přitom i její bývalý přítel Richard Lee. S pohledným americkým modelem tvořila pár zhruba dva roky, ale letos v lednu se rozešli. Že by snad k sobě opět našli cestu?

Mezi bývalé partnery této krásky patřili například fotbalisté Neymar a Cristiano Ronaldo. Obě své děti má s bývalým snoubencem obchodníkem Jamiem Mazurem. Před dvaceti lety ovšem randila třeba i s Rickym Martinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám