Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Karla Gotta Lucie ukázala svého roztomilého tříměsíčního syna. S oběma syny - Vojtíškem i Honzíkem vyrazila na akci do Žlutých lázní. Zatímco Vojtíšek byl celý rozmrzelý, malý Honzík celé odpoledne prospal.

"Mám strašně hodné děti. Vážně jsou zlaté. Vše zvládám skvěle, hodně spinkají," prozradila Super.cz Lucie Kovaříková, druhá nejstarší dcera Karla Gotta.

Český slavík ale její děti zatím prý nehlídal. "Navštěvuje je často, ale ještě nehlídal nikdy," upřesnila Lucie. Kočárek, ve kterém spinkal Honzík, je dárkem od otce. A je za pořádně tučnou sumičku. Vyšel na sedmdesát tisíc.

"Dostala jsem ho před narozením Vojtíška, už dosluhuje. Za chvíli už bude na vyhození. Byl hodně drahej, ale zároveň je hodně kvalitní," vysvětluje Kovaříková.

Lucie během těhotenství přibrala deset kilogramů a všechny už jsou pryč. "Jsem na své váze. Šlo to dolů rychle samo," dodala.

Reklama

Další články

Načítám