Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Operní zpěvačka Patricia Janečková, která zazářila v soutěžní show Talentmania a v roce 2010 ji jako teprve dvanáctiletá dívenka vyhrála, má za sebou nejtěžší rok života. Byla jí diagnostikována rakovina prsu. Boj se zákeřnou nemocí vyhrává a monentálně je v remisi. Proto je čas myslet na příjemnější věci v životě.

Patricia se v dubnu pochlubila zásnubním prstenem, který jí na prsteníček navlékl její přítel Vlastimil Burda, s nímž je dva roky a podpořil ji i v boji s nemocí. "Není čas ztrácet čas. Bude svatba," napsala ke snímku. A čas tedy opravdu neztrácí a do roka a do dne čekat nebude.

Počkat musela jen na to, až se provdá její sestra Lucia. Ta řekla své Ano 30. května. A Patriciina svatba už je také za rohem. Jak operní pěvkyně oznámila na sociálních sítích, vdávat se bude už za týden. Poslední okamžiky za svobodna si Patricia užívala na dovolené na lodi v Itálii.

Reklama

Další články

Načítám