Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K příležitosti Dne otců, který spadá právě na dnešní den, si připomeneme fotografie, které královská rodina sdílela v souvislosti se svátkem všech tatínků. Princ William (41) navíc 21. června slaví narozeniny, a tak jsou mnohdy kouzelné snímky s jeho dětmi uveřejněny právě v těchto dnech z obou důvodů...

Poslední fotografie, z níž doslova čiší pozitivní energie a kde je čtveřice krásně sladěna do modré barvy, je dílem rodinné fotografky a přítelkyně Millie Pilkington.

Jde přitom zároveň o dojemnou poctu loni zesnulé královně Alžbětě II., a to nejen proto, že je princ se svými syny Georgem a Louisem a dcerou Charlotte sladěn do modré barvy, ale především kvůli tomu, že byla pořízena na lavičce umístěné na hradě Windsor jako vzpomínka na královniny 90. narozeniny, které oslavila 16. dubna 2016.

Snímek byl zřejmě pořízen v první polovině letošního roku, jelikož série fotografií, na níž má Louis stejný vlněný svetřík FairIsle od značky Lallie London, byla uveřejněna již v dubnu, když malý Louis slavil páté narozeniny. Na fotografiích je s ním na pozemku jejich sídla Adelaide Cottage zachycena i Kate, která prince vozí na zahradním kolečku plném listí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám