Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) si pro diváky sobotního koncertu na pražském Edenu přichystal pořádné překvapení. Při písni Moje milá oznámil, že se oženil se svou dlouholetou partnerkou Marcelou.

„Marcelo, promiň, že to tak dlouho trvalo,“ řekl Ztracený předtím, než se na velkoplošné obrazovce za ním začaly promítat záběry ze svatby. Proběhla v přírodě na Šumavě, kde Ztracení žijí. Jinde se Marek ženit nechtěl.

„Správný místo je tam, kde se člověk cítí doma, takže by to nemohlo být nikde jinde než na Šumavě. Když se o tom s Marcelou bavíme, oba nás láká malá svatba,“ řekl Ztracený Super.cz krátce před koncerty.

Superchat: Marek Ztracený promluvil o svatbě

Novinku o tom, že je ženatý, Marek oznámil těsně před koncem sobotního koncertu, za zvuků poslední písně. Na Edenu nechyběla ani novomanželka Marcela Ztracená.

Svatba proběhla po třech letech od zásnub. O ruku Marek Marcelu požádal během koncertu v pražské O2 areně. Manželé vychovávají syna Marka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám