Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní hvězda a zpěvačka Joseline Hernandez, známá rovněž jako portorická princezna, skončila v policejní cele. Šestatřicetiletá rodačka z města Ponce se v neděli dostala do rvačky, kterou kdosi i natočil. Jako smyslů zbavená se pustila do své kolegyně, jež si říká Big Lex. Křičela na ni, bila ji pěstmi a dokonce ji dlouze škrtila chvatem známým jak kravata. Zasáhnout museli přihlížející lidé.

K potyčce, která momentálně koluje po internetu, došlo po exhibičním zápase Floyda Mayweathera proti Johnu Gottimu III na Floridě minulou neděli. Joseline byla jednou z účinkujících a na akci vystupovala. V zákulisí po skončení zápasu však došlo k potyčce mezi oběma zmiňovanými ženami. Big Lex dokonce skončila do půli těla nahá.

Napadená umělkyně Big Lex

Lékařskou pomoc napadená umělkyně odmítla, ale na Hernandez zavolala policii. Muži zákona následně útočnici zatkli a obvinili z ublížení na zdraví. Z pohledu na jejím policejním snímku doslova mrazí...

Co vedlo k vyhrocené rvačce se přesně neví, ale dámy se dobře znají. Big Lex dokonce v minulosti vystupovala v reality show své sokyně nazvané Joseline’s Cabaret.

Joseline Hernandez ovšem nejvíc vešla do povědomí americké veřejnosti jako rapperka, spolu s jejím expartnerem Steviem J. byla šest sezón jednou z hlavních účinkujících v reality show Love & Hip Hop: Atlanta a následně působili také ve spin-offu Stevie J & Joseline: Go Hollywood.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám