Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Páteční Výměna přinese mnoho nečekaných zvratů. Zatímco David Petík je zdrcený poté, co své přítelkyni Michaele přijde na nevěru, ona mezitím v náhradní rodině řádí jako utržená z řetězu. Protože si na deset dní vyměnila místo se ženou, která dělá hospodskou, o zábavu rozhodně neměla nouzi.

„Chlastejte, ku**a, chlastejte,“ vybízí své hosty bez rozpaků dvaadvacetiletá Michaela. A ani na sebe nezapomíná a zvlášť po vyhraném šipkovém turnaji se pořádně odváže, takže ji má za chvíli jako z praku. Zpívá, laškuje se štamgasty a svému muži pošle skrze kameru vzkaz, že ona je ta nejlepší žena, kterou si mohl vybrat...

Pořádně si přihnout se nebál ani Michaelin náhradní manžel Jiří Hažmuka, který se ale přiznal, že by s ní žít rozhodně nechtěl. "Kdybych měl žít s Michaelou, tak chcípnu," řekl, když se všichni čtyři aktéři sešli u jednoho stolu, kde, jak diváci Novy v pátek večer uvidí, bylo pořádně dusno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám