Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Bořek Slezáček (56) se na stará kolena mění k nepoznání. Nikoli vzhledově, ale vnitřně. O Bořkovi se v médiích většinou psalo v souvislosti se skandály. Popral se s důchodcem, vulgárními slovy napadl vozíčkáře na vyhlášení Muže roku, pod vlivem alkoholu způsobil dopravní nehodu.

Teď si zřejmě čistí karmu, neboť se pustil do charitativních projektů. V Brandýse nad Labem pořádá charitativní akci pro děti, pomáhá s resocializací propuštěných vězňů. "Já ale dělal charitu i dřív. S Alenou Šeredovou (46) jsme třeba pořádali tábor pro děti z dětských domovů," upřesnil Super.cz Slezáček.

S bývalou manželkou Simonou Krainovou (51) ale nebyl podle něj na dobročinnost prostor. "Tam se utrácely peníze za kabelky," smál se moderátor, který se synem Koljou dorazil i na dětské odpoledne, které mělo upozornit na nedostatečnou ohleduplnost k maminkám s kočárky v městské hromadné dopravě.

Reklama

Další články

Načítám