Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původem kubánsko-španělská herečka Ana de Armas odjela za zaslouženým odpočinkem do Řecka, kde si společně s přáteli užívá pohodičku na pláži. Kráska, která se zřejmě nejvíc vepsala do paměti filmových diváků jako Bond girl Paloma v poslední bondovce Není čas zemřít z roku 2021, zvolila zajímavé bikiny známé francouzské značky.

Pětatřicetiletá brunetka si užívala slunečného počasí na lehátku s kamarádkou, od které se nechala i několikrát zvěčnit na mobilní telefon. V modrobílých bikinách vypadala skvěle, dokonale sladěné měla i plážové šaty.

Ana se jen loni objevila ve třech celovečerních filmech, konkrétně v thrilleru The Gray Man s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem, v dalším thrilleru Deep Water byl do hlavní role vedle ní obsazen pro změnu Ben Affleck.

Za životopisný snímek Blondýnka, v němž ztvárnila slavnou Marilyn Monroe, získala dokonce nominace nejen na Oscara, ale rovněž na Zlatý globus či ceny BAFTA a SAG. Paradoxem zůstává, že film zároveň dostal osm nominací na anticenu Zlatá malina, z nichž dvě i proměnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám