Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahraniční média v průběhu týdne informovala, že se vdala Eminemova (51) dcera Alaina Marie Scott. Ovšem s dodatkem, že není jasné, zda se slavný zpěvák svatby zúčastnil. Na zveřejněných fotkách jej nebylo vidět. Nevěsta nyní vše uvedla na pravou míru.

„Tohle by si nenechal ujít,“ řekla Alaina magazínu People s tím, že ji otec, jak je běžné, vedl k oltáři. „Svatba je posvátná věc a my jsme chtěli mít kolem sebe všechny, s nimiž sdílíme své životy,“ dodala nevěsta směrem k médiím, ale i k fanouškům svého slavného otce.

Ti se po něm po zveřejnění fotek, na nichž hudebníka nenašli, obzvlášť sháněli. „Hned jsem zoomoval a hledal Eminema,“ přiznal jeden a další se přidali. Ženy pak zasněně psaly, že ve smokingu to rapperovi muselo seknout.

Svatba proběhla 9. června v Michiganu. Alaina je biologickou dcerou švagrové Eminema, sestry jeho exmanželky Kimberly Scott. Hudebník ji adoptoval v roce 2002, její matka Dawn Scott zemřela v roce 2016 na předávkování.

V roce 2005 Eminem adoptoval také dceru své exmanželky Kimberly Scott Whitney. Její biologický otec Eric Hartter zemřel na předávkování v roce 2019. Scott je matkou Eminemovy biologické dcery Hailie Jade.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám