Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oscarový herecký velikán Al Pacino se ve svých třiaosmdesáti letech stal znovu otcem. Jeho o více než půlstoletí mladší partnerka Noor Alfallah porodila chlapečka, jak ve čtvrtek potvrdil mluvčí páru pro britský Daily Mail.

„Potvrzuji, že Al Pacino a Noor Alfallah přivítali syna jménem Roman Pacino,“ znělo stručné prohlášení.

Těhotenství se jim přitom dařilo dlouho tajit. Veřejnost se o něm dozvěděla teprve minulý měsíc, když si dvojice vyrazila na večeři do restaurace v Hollywoodu. Stalo se tak zároveň pár dní poté, co svět překvapila zpráva o narození sedmého potomka Roberta De Nira (80).

Zatímco pro Noor jde o první dítě, držitel Oscara za drama Vůně ženy si otcovskou roli měl možnost vyzkoušet již třikrát. S hereckou koučkou Jan Tarrant má třiatřicetiletou dceru Julii Marii Pacino a s bývalou partnerkou, herečkou Beverly D’Angelo, dvojčata Olivii a Antona, jimž je dvaadvacet let. Herečka, známá ze série Bláznivá dovolená nebo Formanových Vlasů, je porodila ve svých devětačtyřiceti letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám