Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) je velký milovník zvířat. Přestože na otevření nového eventového prostoru, kde vystupoval, rozdával úsměvy a sršel energii, uvnitř prožívá velmi smutné období. Před pár dny přišel o milovaného člena rodiny, který mu umřel v náručí.

„Umřel mi teď pejsek, měl jsem buldočka třináct let. Hrozně jsem to oplakal a vše jsem dal stranou, i můj nový singl jsme posunuli. Vůbec jsem netušil, jak moc se mě to dotkne,“ svěřil se Super.cz, který plánuje za pár dní vydat dle svých slov velmi kontroverzní píseň. Kvůli nečekanému úmrtí mazlíčka se soustředí pouze na práci a neplánuje ani letní dovolenou.

„Odešel ten největší parťák, teď je úplně vše rozmazaný a soustředím se na práci. Bylo to hrozně náhlé, měl chudáček něco se srdíčkem, byli jsme na preventivní kontrole a umřel mi v náručí. Je mi to moc líto,“ prozradil Sámer Issa, který nyní svou veškerou energii věnuje vystupování a novým projektům.

„Chystám něco velkého, bude to velmi kontroverzní. Je to skladba, která možná bude pro rádia a televize zakázaná. Má to příběh a něco do sebe, přál jsem si to udělat několik let. Vyjde to za dva až tři týdny,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám