Hlavní obsah
Článek

Nedávno jsme vás informovali o probíhajícím soudním řízení zpěváka Ushera (33) a jeho bývalé manželky Tameky Foster, při kterém se hudebník, dožadující se částečné péče o děti, rozplakal. Srdceryvné video by obměkčilo i toho největšího tvrďáka, ale fakt, že Usher byl své exmanželce nevěrný, zpěváka vrací zpět do role lotra. Teď dokonce vyšlo najevo, že svou bývalou choť podváděl i s její družičkou.

U soudu, kde se Usher Terry Raymond IV. snaží pro sebe vybojovat částečnou péči o děti, zatímco Tameka Foster po rozvodu požaduje svěření potomků do své výhradní péče, padla věta, že byl zpěvák „objeven v posteli s ní“. Zájmeno „ní“ zastupuje ve větě právě Mayu Fox Davis, jež byla na jejich svatbě družičkou a později pracovala také jako chůva čtyřletého Ushera Raymonda V. a tříletého Naviyda Elyho Raymonda.

Usher se od rodiny odstěhoval na podzim roku 2008 jen pár týdnů poté, co s manželkou oznámili očekávání druhého potomka. Podle jejich přátel jejich manželství krachovalo už delší dobu. Rozvedli se v roce 2009.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám