Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shannen Doherty (53) už dlouhé roky sdílí se svými sledujícími na sociálních sítích všechny důležité okamžiky v jejím statečném boji s rakovinou. Pro mnohé podobně osudem zkoušené pacienty se stala velkou inspirací. Nedávno se svěřila také s tím, že jí rakovina začala metastazovat do mozku a že byla nezbytná operace. Jejím posledním příspěvkem na Instagramu je tak video, na němž je Shannen zachycena, jak mluví s lékařem krátce před zákrokem, k němuž došlo letos v lednu.

Herečka, která s rakovinou bojuje od roku 2015, na záběrech leží na nemocničním lůžku v županu a s čepicí na hlavě a přestože se zdá, že je před zákrokem v dobrém rozpoložení, ve skutečnosti prožívala obrovský strach.

U zveřejněného videa popsala své pocity: „16. ledna. 2023. Chirurgie. Mela jsem nádor v hlavě, který mi chtěli odstranit a také biopsii. Očividně se snažím být statečná, ale jsem ztuhlá. Strach ze všech možných špatných výsledků, strach z toho, že opustím mámu a jaký to na ni bude mít dopad. Bála jsem se, že po operaci už to nebudu já. I takhle může vypadat rakovina.“

Herečka, která nejvíc proslula svou rolí v seriálovém hitu 90. let Beverly Hills 90210 jako Brenda Walsh a poté i jako Prue Halliwell v Čarodějkách, byla po první léčbě v remisi, nemoc se ale mnohem agresivněji ozvala v roce 2019, kdy bylo Shannen řečeno, že už je nemoc ve čtvrtém stádiu. Doherty zároveň v dubnu podala žádost o rozvod s fotografem Kurtem Iswarienkem, za nějž byla provdaná jedenáct let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám