Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Šilhánová opět randí s expřítelem, naším nejlepším badmintonistou Petrem Koukalem. S tím se rozešli na začátku letošního roku. Nyní je ale všechno jinak a kolegyně Leoše Mareše (36) a Patrika Hezuckého z Ranní show na Evropě 2 a známý badmintonista už zase vrkají jako dvě hrdličky.

Vše se provalilo ve včerejším ranním vysílání. Hezucký a Marešem vyhlásili soutěž a jako třetí se do vysílání dovolal právě Koukal. "Nemůžu se dovolat Lucce, potřebuju s ní mluvit," překvapil moderátory Koukal.

V tu chvíli Mareš, Hezucký i Šilhánová vyprskli smíchy. "Chceš mi říct, že se sem snaží dovolat desetitisíce lidí a tobě to vyjde? Teď to bude vypadat, že celá soutěž je nahraná," smála se Šilhánová a hned dodala otázku, na co se jí tedy chce její partner zeptat.

"Zajímalo mě, jestli půjdeme odpoledne plavat," dodal Koukal a opět tak vyvolal vlny smíchu. Nakonec správně odpověděl na anketní otázku a vyhrál. Nejen cenu, ale zřejmě také Šilhánovou. Z jejich hovoru bylo jasné, že jsou opět párem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám