Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když už sexy topy navrhla, tak je na sobě také předvádí. Cvičitelka Hanka Kynychová (56) se předvedla v síťovaném kousku, který odhaloval velkou část jejích vnad, na setkání před zářijovým kosmetickým veletrhem, kde se sešla i s dalšími známými ženami.

"Už jsem v něm i několikrát cvičila. Podprsenka není nutná, top je vyztužený, ale nemá kostice, takže nebrání pohybu ani průtoku lymfy. Na to jsou kostice nebezpečné," vysvětlovala Hanka, která svůj outfit doplnila over size sakem a kalhotami a seklo jí to jako už dlouho ne. "Musím poděkovat svojí manažerce Katce, která mi tuhle kombinaci doporučila," svěřila.

Na odpolední párty se vyfikly i další známé dámy. Kalhoty s barevným topem zvolila moderátorka Štěpánka Duchková (51), pro kalhotový kostým se rozhodla také herečka Miriam Chytilová nebo bývalá moderátorka Hana Heřmánková (61). Šaty naopak upřednostnila herečka Bára Kodetová nebo plus size modelka Natálie Debnárová. Jak to jim i dalším přítomným ženám slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám