Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Treat Williams, který tragicky zahynul po nehodě na motorce, po srážce ještě komunikoval se záchranáři. V nemocnici ale bohužel následkům zranění podlehl. Herce, který se proslavil jako hipísák Berger ve slavném muzikálovém filmu Miloše Formana Vlasy, smetlo auto, které odbočovalo na parkoviště autoservisu.

Herec už srážce nemohl zabránit. Majitel nedalekého autoservisu Matt Rapphahn měl děsivou nehodu přímo před očima.

„Viděl jsem, jak Treat letí vzduchem,“ popsal Daily Mailu hrůzné okamžiky. S přivolanými záchranáři herec ještě mluvil. „Byl ve střehu a při vědomí a odpovídal na otázky záchranářů,“ dodal Rapphahn. Williams zůstal po nárazu ležet vedle své motorky. „Ještě jsem viděl, jak se motorce točí kola,“ popsal svědek.

Treat Williams byl za roli Bergera ve Formanově filmu Vlasy nominován na Zlatý glóbus. Podruhé byl na Zlatý glóbus nominován za snímek Princ z města. Diváci si ho pamatují také jako doktora Andrewa Browna, kterého ztvárnil v seriálu Everwood. Za tuto roli byl dvakrát nominován na cenu SAG. Objevil se také v gangsterce Tenkrát v Americe nebo v komedii Slečna Drsňák 2. Willams byl ženatý, jeho manželkou byla herečka Pam Van Sant, s níž měl dvě děti.

Reklama

Další články

Načítám