Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Terezie Tománková (45) je jednou z nejvýraznějších tváří televize Prima, protože patří k lidem, které jsou na této stanici téměř od začátku. Sympatická novinářka, kterou diváci vídají především každou neděli v pořadu Partie brzy oslaví půlkulaté narozeniny.

Bude mi v létě 45 a já mám narozeniny v červenci. Stává se mi, že jsem někde na dovolené, tak na to zapomenu, ale někdo mi to vždy připomene. Tím, že mám narozeniny v červenci, jsem trpěla v dětství, že jsem nemohla do školy donést bonbóny a byla jsem pryč. Teď už si to ale užívám, že mám narozeniny u moře,“ svěřila se se smíchem Super.cz.

Ačkoliv je tedy zvyklá, že narozeninový den pořádně nikdy neslaví, letos udělá výjimku. „Letos chci narozeniny slavit v Neapoli,“ prozradila své plány. Jedno je ale jisté. Doufá, že její blízcí nebudou vymýšlet něco, co by Terezu zaskočilo. „Nesnáším překvapení, nenávidím překvapení,“ smála se moderátorka.

My jsme si s Terezií povídali během natáčení zábavní show 7 pádů Honzy Dědka. Tento speciální díl se bude vysílat v den, kdy televize Prima oslaví 30 let. „Já si všechny své začátky pamatuji, svoji první reportáž, každý odvysílaný pořad. Pamatuji si i ten sevřený žaludek, ten stres. Je to pro mě velmi důležité na sobě pracovat. Prima je nyní ženou v těch nekrásnějších letech,“ dodala během rozhovoru Terezie Tománková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám