Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Idol teenagerů Ewa Farna (30) je po úterní nehodě, při které bourala opilá a zdemolovala své auto, již z nemocnice doma. Proto mohla rozjet mediální kampaň na očištění svého jména. Pila prý naposledy sedm hodin předtím, než sedla za volant. A opakuje neustále dokola, že za vším je únava s tím, že opilá nebyla.

„Pak si pamatuji jen to, že jsem otevřela oči, uviděla zkrvavené nohy, a když jsem si sáhla na hlavu, taky jsem zpozorovala krev… Jediná památka na (zdemolované) auto jsou třísky z toho stromu ve vlasech a střepy v hlavě. Já totiž měla prosklenou střechu,“ uvedla pro iDnes s tím, že nezapomněla pochválit sponzorský vůz, bez nějž by nemusela nehodu vůbec přežít.

Za nehodu prý může deficit spánku a nervové vypětí před maturitou, nikoliv 0,8 promile alkoholu v krvi. Brání se, že maturitu by šel zapít každý. Sedl by si ale pak každý maturant také za volant stejně jako Ewa? I když původně vztekle na Facebooku napsala, aby jí nikdo alkohol nevyčítal, nyní už uznává, že přecenila své síly a neuvědomila si, že po sedmi hodinách bude mít ještě alkohol v krvi.

Reklama

Další články

Načítám