Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera slavných rodičů Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis Lily-Rose Depp (24) zažívá nejvýraznější posun ve své dosavadní kariéře. Díky kontroverznímu seriálu The Idol, v němž získala hlavní roli začínající popové hvězdy Jocelyn, není dne, kdy by se o ní nepsalo...

A přestože před kamerou předvádí velice odvážné sexuální scény s kanadským zpěvákem The Weekndem, které někteří diváci nazvali dokonce 'nejoplzlejšími scénami' vůbec, ve skutečnosti si její srdce získala americká rapperka 070 Shake, které před pár dny herečka i vyznala lásku na sociální síti.

U společného snímku ve Stories na Instagramu jí popřála všechno nejlepší k jejím 26. narozeninám a nazvala ji zároveň láskou jejího života. Lily-Rose by s kudrnatou umělkyní měla být ve vztahu zhruba pět měsíců, a tak jsou její slova poměrně odvážná.

Do rapperky s vlastním jménem Danielle Balbuena je Lily-Rose asi vážně blázen. Koncem května se vroucně přivítaly na letišti v Los Angeles po příletu z festivalu v Cannes, kde promítání The Idol sklidil pětiminutový potlesk vestoje.

Herečka přitom v minulosti randila například s hereckými kolegy Timothéem Chalametem a Austinem Butlerem. Podle serveru WhoDatedWho mapujícím vztahy slavných, byla spojována i s Leonardem DiCapriem a dokonce i s The Weekndem...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám