Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedaleko svého rodiště na ranči Devil's Thumb Ranch Resort & Spa v americkém Coloradu si v sobotu vzala modelka Taylor Hill (27) svou životní lásku a podle jejích slov i nejlepšího kamaráda Daniela Fryera (29).

Dvojice si řekla svá ‚ano‘ před zraky nejbližších, nechyběl ale například ani syn Arnolda Schwarzeneggera Patrick a jeho partnerka Abby Champion. Devětadvacetiletý herec byl zároveň jediným hvězdným hostem celé veselky. Modelčiny kolegyně tak zřejmě tentokrát pozvánku nedostaly.

Svatba se podle očekávání nesla ve westernovém duchu a svatebčané tak svými outfity doladili zamýšlenou atmosféru. Samotná nevěsta pak zvolila krásné šaty s volánem okolo ramen, v nichž nechala vyniknout dekolt.

Fotografiemi z velkého dne se již pochlubila i samotná Taylor, která nejvíc proslula spoluprací se značkou Victoria’s Secret a ke snímkům připsala: „Byla to kouzelná pohádka a má vysněná svatba.“

Mezi gratulanty se pochopitelně objevila řada jejích kolegyň ze stejné stáje jako Alessandra Ambrosio, Sara Sampaio, Elsa Hosk či Hailey Bieber. Blahopřání ale poslaly rovněž Gigi Hadid, Lily Collins nebo Kate Bosworth.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám