Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka hudebníka Ondřeje Brzobohatého (41) Hana Gregorová (71) se po delší době objevila ve společnosti vedle svého partnera Ondřeje Koptíka. S o 32 let mladším partnerem žije slovenská herečka mimo jiné v Maďarsku. A jak je vidět, mladší protějšek jí svědčí, protože ona sama vypadá velmi dobře.

Zamilovaný páreček fotografové zvěčnili při cestě na slavnostní premiéru slovenské komedie To ty nosíš smůlu, lásko. Ona sama samozřejmě doufá, že jí láska naopak přináší štěstí.

„Mám v Rajce malý domeček, který jsem si pořídila před asi osmi lety, jelikož jsem tam hodně točila,“ řekla loni Super.cz Gregorová o svém bydlení v Maďarsku. Vztahu Gregorové a Koptíka zprvu vůbec nikdo nevěřil a vypadalo to spíš jako krátké povyražení. Nakonec jsou spolu i přes velký věkový rozdíl dodnes a kroutí spolu už šestý rok vztahu.

Gregorová je také velkou oporou pro svého syna Ondřeje Brzobohatého, který nedávno přiznal, že se jako umělec rád převléká za ženy. Čelí také žalobě na anulaci jeho církevního sňatku s Taťánou Kuchařovou (36), jež unikla do médií, z čehož Brzobohatý obvinil právě svou exmanželku.

Gregorová neváhala a svého syna se okamžitě zastala a poslala mu krásný vzkaz: „Ondrejko, můj milovaný, chci ti jen říct, že život přináší různá zklamání a výhry, a že bez nich by byl nudný a monotónní. Jsem na tebe pyšná, jaký jsi správný chlap, a že jsme z tebe s tvým úžasným otcem vychovali slušného člověka a skutečného gentlemana. Vždy jsi se ke svým partnerkám choval velkoryse, ať už emociálně nebo materiálně, i když z mého pohledu sem tam zaslepeně,“ nechala se slyšet Gregorová s tím, že svého syna miluje včetně jeho uměleckého já Tiffany Richbitch.

Reklama

Další články

Načítám