Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Martina Gavriely (45) je konečně spokojená. Do Prahy se po týdnu odloučení vrátil její partner Marcus Tran (38).

Moderátorka a soutěžící Hotelu Paradise museli minulý týden za dramatických okolností opustit Dominikánskou republiku. Jelikož pro Marcuse a několik dalších členů týmu nebylo možné změnit termín zpáteční letenky, vrátil se Tran do domoviny až nyní.

V posledních momentech nebylo v ráji vůbec bezpečno, jelikož místní producentka ohrožovala soutěžící a členy štábu střelnou zbraní. Martina ale o Marcuse strach neměla.

„Byla jsem klidná, jelikož jsme se ještě před mým odletem přestěhovali z nebezpečného hotelu jinam," vysvětluje Martina.

Frontman skupiny Embassy podle všeho opravdu nestrádal a volné dny v Karibiku si opravdu užil. „Marcus si odpočinul u bazénu a na pláži s drinkem v ruce a já jsem se mezitím vyrovnávala s časovým posunem, který mi dal vážně dost zabrat," říká Gavriely.

Moderátorka prý týden nespala a po příletu svého partnera ji jistě ještě pár bezesných nocí čeká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám