Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka, zpěvačka a tanečnice Zendaya (27) si podle zahraničních médií ze své cesty do Itálie odveze i jednu poměrně nepříjemnou zkušenost. Před pár dny si údajně naplánovala návštěvu vyhlášené restaurace Terrazza Borromini v Římě, ale u vchodu jí měl být znemožněn vstup dovnitř.

Šestadvacetileté partnerce herce Toma Hollanda se tak podle mnohých zahraničních článků přihodil trapný moment, kdy ji u vchodu do podniku zaměstnanci odmítli pustit dovnitř kvůli jejímu ‚nevhodnému oblečení‘.

Její černý crop top a béžové kapsáče prý neodpovídaly vyžadovanému dress codu ‚smart casual‘, což v podstatě odpovídá nedbale či neformálně elegantnímu outfitu. Zendaya se tak podle informací uvedených v článku nakonec se svou skupinou musela odporoučet a navečeřet v nedaleké pizzerii.

K celé záležitosti se rozhodla vyjádřit i samotná restaurace. Její majitel Andrea Federici umístil hned na úvodní stranu webových stránek podniku oficiální prohlášení, podle nějž bylo vše zcela jinak. Veškeré uveřejněné informace označil za fámy, které kolují médii. Podnik prý Zendaye vstup kvůli jejímu oblečení neodepřel.

„V Terrazza Borromini jsme hrdí na naši elegantní atmosféru a vysoké standardy. Také ale respektujeme rozmanitost stylů a preferencí našich hostů. S potěšením jsme přivítali Zendayu v naší restauraci a jakékoli zprávy o opaku prostě nejsou pravdivé,“ stojí v prohlášení s doplněním, že se Zendaya nakonec rozhodla povečeřet jinde, což bylo pouze její vlastní rozhodnutí. Majitel nakonec americkou hvězdu a její přátele do restaurace pozval při jakékoli další příležitosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám