Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Stále ještě manželka hokejisty a poslance Jiřího Šlégra (52) Kateřina Šlégrová to má se svým chotěm výborně zařízené. Když se jí zachce vyrazit do společnosti, stačí zvednout telefon a manžel, který prý čeká s milenkou misskou Lucií Královou (42) narození potomka, se ujme funkce chůvy. Kačka pak může nerušeně flirtovat s muži.

Naposledy si takhle vyrazila vyhodit z kopýtka v úterý večer, když přišla na narozeniny kadeřnictví Martina Žifčáka. „Neměla jsem hlídání, ale manžela musím pochválit, snažíme se navzájem vyjít vstříc. Zavolala jsem mu a tak teď hlídá malou,“ pochlubila se Šlégrová. Ta i přes to, že manžela kvůli jeho nevěrám pustila k vodě, chce mít s kdysi slavným hokejistou perfektní vztahy. „Kdybychom se hádali, odnese to dcera,“ ví své Šlégrová.

A když už byla na večírku, pořádně to rozjela. Vzala si na sebe úzké zelené kalhoty a strakatý vršek s hlubokým výstřihem, který sotva držel její bujná ňadra na uzdě. A hned zkraje se dala do řeči s pohledným a urostlým sportovcem. „Viděli jsme se poprvé. Prý je taky hokejista. Ale na to, abych teď hledala muže, nemám ani pomyšlení. Snad časem,“ dušuje se Kateřina, i když její pohledy směrem ke sportovci mluvily za vše. Minimálně jí jeho zájem rozhodně nebyl nepříjemný…

Reklama

Další články

Načítám