Hlavní obsah
Článek

Když se tanečnice Anife Vyskočilová (50) objeví někde ve společnosti, stojí to za to. Žena, která nedávno prohlásila, že jí ještě víc narostly některé partie, se nebála pustit fotografy do výstřihu a při tanečních kreacích s kamarádem navíc nechtěně roztahovala nožky tak, až jí bylo vidět až na zadeček. Podívejte se sami do fotogalerie, jak řádila jako smyslů zbavená.

Anife byla na párty v centru Prahy bez svého bosenského přítele, a tak se s kamarády nezdráhala bavit o tom, jestli jsou lepší v sexu Češi nebo Turci. „Turka jsem měla jenom jednou a výsledek mám dennodenně na očích, mého jednadvacetiletého syna. Češi jsou rozhodně lepšími milovníky. Jsou sice víc pod pantoflem, ale záleží jim na tom, aby byla jejich partnerka spokojená. To Turek je s tím za pár minut hotový a jde mu jen o to, aby se to líbilo jemu,“ tvrdila Anife. Její současný partner je ale silně dominantní a Vyskočilové to tak vyhovuje.

I když je zadaná, nedávno jí prý jeden kamarád nabízel peníze za sex v kostele. „Sice jsem odmítla, ale jako správná turecká obchodnice jsem si říkala, že bych si mohla otevřít zajímavou živnost,“ smála se cizokrajná umělkyně.

Reklama

Další články

Načítám