Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá finalistka Miss a modelka Veronika Kopřivová (33) moc dobře ví, že sluníčko doslova nabíjí energií. Není divu, že pokud jí to čas a možnosti dovolí, frnkne i s dcerkou Ellinkou do teplých krajů.

S otcem své dcery Miroslavem Dubovickým letos navštívili Mexiko, nedávno pak blondýnka, jež několik let žila s hokejovou legendou Jaromírem Jágrem, pro změnu dobíjela baterky na řeckém ostrově Zakynthos, kde všem fanouškům ukázala, že má modeling v krvi a z fleku by mohla zářit ve finále Miss.

Až se nechce věřit tomu, že se soutěže krásy zúčastnila před dlouhými jedenácti lety, kdy se královnou krásy stala Tereza Kadeřábková (33) (tehdy ještě s dívčím příjmením Chlebovská). Veronika se sice neumístila, ale ukázkové křivky předvádí dodnes.

„Milovnice západů slunce, dobrého jídla, pití a hudby,“ rozněžnila se blondýnka během návštěvy jednoho z místních letních barů. Aby té romantiky nebylo málo, zapůjčila si Veronika loď a užívala si na krásných plážích, kde nebylo ani živáčka.

„Zastavovat na různých „secret beach“ (tajných plážích) byl dobrý nápad. Tahle zastávka mi vzala dech: To místo, ta energie, připadalo mi, že jsem v nebi. Krásný zážitek,“ okomentovala jeden ze snímků, kde pózovala v plavkách jako modelka.

Teď už je ale Zakynthos minulostí a Kopřivová je zpátky v Česku. „Byla to pohoda, teď už ale zase doma v kolečku povinností a radostí,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám