Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka Joy Corrigan je jako stvořená pro předvádění bikin. Na nedávné přehlídce v Miami vystavila svůdné křivky hned v několika barevných kombinací značky Beach Bunny. Na své si přišli „horňáci“ i „dolňáci“, protože modelka neváhala ukázat i svůj vysportovaný zadeček v plavkových kalhotkách tangového střihu.

Usměvavá blondýnka, která se proslavila také jako andílek Victoria´s Secret, se ale nelíbí každému. Někteří jí vyčítají, že je až moc vyhublá a není hezký pohled na její vystupující kosti. Rodačka z Hadley v Massachusetts si ale z kritiky nic nedělá a nadále patří k hojně obsazovaným plavkovým modelkám. A nutno podotknout, že bikiny na ní vypadají fakt dobře.

Corrigan je sice především modelkou, sem tam se ale díky svým půvabům mihne i v nějaké menší roli na filmovém plátně. Ve filmu Vražedná bilance si zahrála s Brucem Willisem, díky snímku Zraněná srdce měla zase možnost poznat akčního hrdinu Arnolda Schwarzeneggera. Co se týče modelingu, kromě andělské značky spodního prádélka oslňovala na stránkách Playboye nebo Sports Illustrated.

Reklama

Další články

Načítám