Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Barbora Stříteská si nenechala ujít další turnaj Clash of the Stars, kde už potřetí zápasil její partner Marek „Datel“ Valášek. Tentokrát se musel po dvou výhrách vyrovnat s prohrou.

"Tento sport mi přijde hrozně sexy, líbí se mi to a podporuji ho,“ svěřila se krásná brunetka, která fandila svému Markovi o sto šest. Zároveň přiznala, že ani jeho náročné přípravy výrazně neovlivnily jejich společný život.

„Myslím si, že to náročné vůbec není. Vařím každý den a možná to bylo vlastně lehčí než normálně, protože jsem mu dělala jen kuřecí maso bez ničeho,“ řekla Barbora s úsměvem a slovy, že ona sama by do takového zápasu nešla.

„Přišly mi nabídky a samozřejmě do toho nepůjdu. Myslím si, že jsou v tom víc atraktivní kluci než holky,“ vysvětlila.

Barbora a Marek tvoří pár od doby, kdy se potkali v reality show Like House. Vztah berou velmi vážně a už se společně těší na rodičovství.

„Těším se na rodinu, až budeme mít s Markem miminko. Na tuhle část svého života se velmi těším,“ svěřila se influencerka, která o tomto tématu nemá problém hovořit otevřeně.

„Tohle téma může být pro někoho moc, ale já se o tom bavím otevřeně, protože je to lidské a normální,“ dodala s tím, že by chtěla velkou rodinu. „Já bych chtěla dvě až tři, možná i to čtvrté, uvidíme,“ uzavřela Barbora Stříteská.

Reklama

Další články

Načítám