Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psal se rok 2005, když se Vlasta Horváth stal druhou českou SuperStar. Po Anetě Langerové jsme tak měli dalšího výherce této talentové soutěže. Od té doby uplynulo 18 let a právě na letošní 25. říjen plánuje zpěvák koncert v pražském Divadle Na Fidlovačce, aby oslavil s fanoušky plnoletost svého titulu SuperStar. Nyní přijal pozvání moderátora Ondřeje Kočího, aby se v pořadu Superchat rozpovídal nejen o své kariéře, ale i soukromém životě.

Vlasta je se svou manželkou Markétou 28 let. Vzali se po desetiletém vztahu. Mají spolu dvě dcerky Alžbětku a Lindu. Poslední dobou se ale na internetu objevují spekulace, že se brzy stane trojnásobným otcem. Zpěvák nám na toto téma exkluzivně odpověděl. Jedná se pouze o nepravdivý drb.

„Není to pravda, čirou náhodou jsme šli s manželkou na jeden křest kalendáře a tam při příchodu nabyli fotografové dojmu, že Markéta je těhotná, protože jí po porodu zůstalo malé bříško. Na druhý den jsem se dočetl, že je těhotná. Nabralo to obřích rozměrů a nešlo to zastavit. Nemá to cenu dementovat. My víme, jak to je. Já bych klidně i třetí dítě měl, ale my na to už nemáme věk a ani už nemůžeme,“ uvedl vše na pravou míru Vlasta.

Jak po letech Vlasta Horváth vzpomíná na SuperStar a co by naopak televizi po skončení soutěže vytkl? To a více ze života talentovaného zpěváka se dozvíte v našem pořadu. Superchat si můžete pustit tady ve videu nebo také ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám