Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jen málo jmen, které se do tenisové historie zapsaly tak významně jako Steffi Graf a André Aggasi. Dvojice, která dohromady nasbírala neuvěřitelných třicet grandslamových titulů. Z nich dvaadvacet má na svém kontě německá tenistka a rodačka z Mannheimu, která právě dnes slaví 54. narozeniny. Gratulujeme!

Bývalé tenisové jedničky, které jsou zároveň držiteli takzvaného Golden Slamu, tedy zisku titulů ve všech čtyřech grandslamech (Wimbledon, US Open, Australian Open a French Open), k sobě našly cestu v roce 1999. Téhož roku se Andre rozvedl s herečkou Brooke Shields, již si vzal o pouhé dva roky dřív. Předtím spolu přitom tvořili pár pět let. Steffi pro změnu před Andrem randila například s britským zpěvákem Mickem Hucknallem (63) známým svým působením v Simply Red a hity Stars, Say You Love Me či Holding Back The Years.

Roku 2001 si Steffi Andreho vzala. Téhož roku se jim narodil syn Jaden Gil a o dva roky později ještě dcera Jaz Elle. Přestože si všichni mysleli, že jejich děti mají jasně nalajnovanou budoucnost a sázkové kanceláře dokonce po Jadenově narození vypsali kurz na to, že jednou vyhraje Wimbledon, tenis ani jedno z jejich dětí nebaví. Rozhodně to ale nejsou žádní lenoši. Zatímco Jaz zaujalo jezdectví a hip-hop, u Jadena to vyhrál baseball, jemuž se věnuje dodnes.

Tenisové legendy z toho ale zřejmě smutní nejsou. V minulosti si totiž postěžovali, jak je profesionální tenis ‚zdevastoval‘. Zatímco Steffi si ještě před padesátkou postěžovala, že ji trápí koleno a kvůli bolestem kyčle nemůže pořádně ani sedět, jejího muže pro změnu sužují silné bolesti zad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám