Hlavní obsah
Článek

Bývalá herecká hvězda první velikosti Roman Skamene (69) sice nedávno přestala požívat alkoholické nápoje, a podle jejích přátel bylo už na čase, jenže teď tvrdí, že nevidí důvod, proč nepozvednout číši piva či vína k ústům znovu. „Nemám s pitím problémy,“ řekl Super.cz překvapivě Skamene.

A to tvrdí přesto, že se s ním několikrát pracovně rozešel Luděk Sobota s odůvodněním, že moc pije a pak na něj není spoleh, nebo že měl na jednom z VIP zájezdů k moři po pořádném mejdanu potíže s únikem moči.

„U mě je to tak, že tři měsíce nic nepiju a pak tři dny chlastám. Vždy mě to chytne. Najde se pokaždé nějaký kamarád, který si chce dát pivo. Pak jsem pár dnů mimo dosah. Mám zkrátka své periody,“ krčí rameny Skamene, který se vlivem pití změnil v dvojnici Ljuby Skořepové. Na léčebnu to prý z jeho pohledu není. „Jen jedinkrát v životě jsem přemýšlel tímhle směrem. To když jsem měl dluhy v podnikání s restaurací. To jsem chlastal tak, že jsem málem na léčení skončil. V současnosti jsem v klidu, a to přesto, že jsem strašně chudý,“ dušuje se představitel majora Borovičky ve filmu Tankový prapor. O práci ne a ne zavadit. Alespoň ne o tu, která by ho naplňovala. „Jezdím na představení, ale to jen kvůli tomu, abych domů přinesl nějakou korunu na činži. Jinak bych to nedělal. Nebaví mě to,“ krčí rameny.

Čas a peníze na hospodské večírky s kamarády z mokré čtvrti si ale vždy najde. A ani pak nemá na krku rozvod. „Manželka je zlatá. Nedá se říci, že to toleruje. Ale když vidí, že mám své období, řekne dětem: Á, tatínek je v tom, musíme se držet stranou. Po pár dnech se dám do pořádku a už jsem zase jejich táta a všechno funguje, jak má,“ dodal Skamene, který se v Mazanym Králíčku zúčastnil prvních narozenin kadeřnického salónu Martina Žifčáka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám