Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ten, kdo se rozhodl sledovat zřejmě nejkontroverznější seriál letošního roku The Idol v čele s Lily-Rose Depp (24) a The Weekndem (33) v hlavních rolích, zřejmě už viděl i druhý díl, který v krasojízdě explicitních scén a oplzlých dialogů pokračuje směle dál... Koho kromě představitelky začínající zpěvačky Jocelyn tvůrci svlékli tentokrát?

V díle nesoucím název Dvojitá fantazie padla karta na americkou herečku, ale zároveň modelku a hudebnici Suzannu Son. Tuto sedmadvacetiletou brunetku si můžete vybavit například z komedie Red Rocket z roku 2021, za níž byla nominovaná na několik filmových ocenění.

Nad jejím působením v The Idol přitom visel otazník. Loni v dubnu server Deadline uvedl, že patří mezi herce, se kterými se po vynucené přestávce kvůli změně kreativního směřování série, nepočítá. Až letos v březnu časopis Rolling Stone oznámil, že Son v obsazení zůstala. Nakonec se objevila dokonce i v traileru a v druhém díle má velice odvážné scény.

Seriál se kvůli časté nahotě a některým scénám, které jsou podle mnohých už za čárou, potýká s mimořádně rozdílnými reakcemi diváků i kritiků. Už v prvním díle mohli diváci vidět například škrcení, masturbaci či sperma na tváři dcery Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis. Ale díky četné propagaci před uvedením a kontroverzi, kterou projekt vzbuzuje, se seriál dočkal i obrovské sledovanosti. Podle britského Daily Mailu si jej za první týden pustilo 3,6 milionu diváků, což je dokonce více, než u jiného seriálového hitu Euforie z roku 2019, který si údajně nenechalo ujít 3,3 milionu lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám