Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rozhovorech byla vždy velmi otevřená. Po rozvodu a dohodě o střídavé péči o děti s exmanželem Reném Decastelem, a také po navázání vztahu s fotografem Tomášem Třeštíkem, který má dvě děti se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (42), je ale moderátorka Eva Decastelo (45) mnohem opatrnější ve svých vyjádřeních.

Jde hlavně o děti, kterých je tady opravdu dost. Kromě Michaela a Zuzanky, které má Eva s Reném, a Ely a Jonatána, což jsou potomci Tomáše a Radky, jsou tady ještě čtyři děti Reného nové partnerky, ragbistky Evy Korniové Jung. K tomu má René ještě syna Eliáše s předchozí manželkou Štěpánkou Decastelo. Rozhovor o tom, jak bude Eva Decastelo a všechny propletené rodiny trávit prázdniny, byl tak o dost okleštěnější než běžně.

"Letošní léto dám tak trochu improvizovaně, prakticky pořád hraju na letní scéně na Harfě. Volno mám vždycky tak tři nebo čtyři dny. Na létání k moři to není, ale když bude mít Tomáš volno anebo děti nebudou na táboře, sedneme do auta a někam vyrazíme a pojedeme tak dlouho, dokud se nám někde nebude líbit," plánuje a zároveň neplánuje Eva.

"S manželem máme střídavou péči, děti budou střídavě u mě a u něj. Na všem jsme dohodnutí a myslím, že si děti letos užijí úplně fantastickou dovolenou, protože Renda pro ně vymýšlí skvělé věci a už se moc těší," míní. Tím ale svěřování, co se týče rodiny, skončilo.

I když nám před časem sama Eva Jung Korniová vyprávěla o tom, že už její děti s Reného potomky seznámila, sama Eva Decastelo se k tomu vyjadřovat nechtěla. Stejně jako k tomu, zda už se Míša a Zuzanka znají s Jonatánem a s Elou. "To jsou věci, na které nebudu odpovídat, protože se netýkají jenom mě, tak se omlouvám," vysvětlovala. Stejně tak nechtěla řešit ani to, jak ona a její děti snášejí střídavou péči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám