Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okolo Billie Eilish (22) je poslední dobou rušno. Kromě toho, že se po intenzivní romanci rozešla s kolegou z branže Jessem Rutherfordem, dostala se také do křížku s některými fanoušky, kteří mají neustálou potřebu kritizovat cokoli, co si talentovaná umělkyně vezme na sebe. Jednou je její oblečení příliš volné a zahalující, pak zase až moc ženské. Nyní pro změnu předvedla ‚intimní tetování‘, o kterém se dřív zařekla, že ho nikdy neukáže.

V listopadu 2020 se Eilish v rozhovoru pro Vanity Fair svěřila: „Nechala jsem si udělat tetování, ale to nikdy neuvidíte.“ Redaktoři časopisu Rolling Stone následně zjistili, že tetování je napsané zdobným, gotický písmem a že si jej Billie nechala udělat poté, co vyhrála pět cen Grammy.

Aktuálně ovšem její kamarádka Annabel Zimmer, dcera známého filmového skladatele Hanse Zimmera, sdílela fotku Billie v bikinách, kde je tetování mezi prsy vidět. Zpěvačka na snímku vypadá v barevných ‚patchworkových‘ bikinách Miaou a černých slunečních brýlích Versace skutečně senzačně, a především velice spokojeně.

Eilish má ovšem tetování hned několik. Kromě draka pokrývajícího část jejího stehna až k podbřišku, má například na ruce trojici strážných andílků, které si nechala udělat po vzoru její oblíbené knížky z dětství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám