Hlavní obsah
Článek

Mnozí ji dodnes měli za vzor, teď se ale obraz hodné křesťanské dívenky rozpadá managementu Ewy Farne (30) pod rukama. Po úterní autonehodě, po níž jí policisté naměřili 0,8 promile alkoholu v krvi, zůstává v nemocnici s otřesem mozku, už si ale našla čas, aby se začala hájit. Nejenže tvrdí, že nebyla opilá, nyní ji štve i to, že se bouračka vůbec rozebírá.

„Kdybych byla opilá, absolutně bych si nesedla za volant. Těžké období. Když se člověk těší, že vůbec žije, ho kolegové podporují a zbytek jen moralizuje,“ napsala v rozrušení ve středu dopoledne na svůj Facebook v polštině. Později ale její reakce zmizela. Není divu. Ewa si nesype popel na hlavu, ale vinu hledá u jiných.

„Všichni čekali na mou chybu. A byla taková, že jsem si sedla za volant po třech neprospaných nocích, maturitním stresu a celkové únavě. Ležím v nemocnici, ne s kocovinou, ale s neurologickým problémem. Pravda neprodává. Je důležitější psát o pijákovi/alkoholikovi než o tom, že vůbec žiju... Zdravím všechny, kteří mi ještě zůstali,“ uvedla Farna.

Z nevinné hodné tatínkovy holčičky se zkrátka stává hvězda šoubyznysu se vším všudy. Tedy i se skandály.

Reklama

Další články

Načítám