Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zemřel herec Treat Williams. Bylo mu 71 let. Herce, který se proslavil coby legendární hipík George Berger ve filmu Vlasy, srazilo auto při jízdě na motorce nedaleko jeho ranče ve Vermontu. O tragickém úmrtí Treata Williamse informoval jeho agent Barry McPherson.

„S velkým zármutkem oznamujeme, že náš milovaný Treat Williams zemřel dnes v noci v Dorsetu ve Vermontu na následky smrtelné nehody na motocyklu. Jak si asi umíte představit, jsme nyní šokováni a velmi zarmouceni. Treat byl plný lásky ke své rodině, svému životu i práci, ve všem byl na vrcholu,“ uvedla v prohlášení zdrcená rodina, která poprosila média i fanoušky o respektování soukromí.

Jak píše Daily Mail, herce na motorce srazilo auto, které jelo na silnici v protisměru a přehlédlo motocykl, když odbočovalo. Williams byl ještě letecky hospitalizován, ale bohužel následkům zranění podlehl.

Treat Williams byl za roli Bergera ve Formanově filmu Vlasy nominován na Zlatý glóbus. Podruhé byl na Zlatý glóbus nominován za snímek Princ z města. Diváci si ho pamatují také jako doktora Andrewa Browna, kterého ztvárnil v seriálu Everwood. Za tuto roli byl dvakrát nominován na cenu SAG. Objevil se také v gangsterce Tenkrát v Americe nebo v komedii Slečna Drsňák 2. Willams byl ženatý, jeho manželkou byla herečka Pam Van Sant, s níž měl dvě děti.

Reklama

Další články

Načítám