Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká rapperka Doja Cat odletěla na romantickou dovolenou se svým novým přítelem J. Cyrusem. Vybrali si jednu z nejoblíbenějších destinací mezi celebritami, kterou je mexické Cabo. Držitelka ceny Grammy byla s komikem poprvé spatřena už loni v listopadu. Následně je spolu zachytili minulý měsíc na večeři v New Yorku.

Nyní je jasné, že románek má pokračování a soudě podle fotografií se J. Cyrus nové lásky nemůže nabažit. Interpretka hitu Say So si je zároveň vědoma svých předností, které svému milému neváhá předvést v titěrných bikinách na luxusní jachtě.

Sedmadvacetiletá Doja (vlastním jménem Amala Ratna Zandile Dlamini) rovněž zásobuje své fanoušky fotkami z jachty, které pořizuje právě její nový partner. Ten je nejen komikem, ale také muzikantem, hudebním producentem a YouTuberem. Je vidět, že Doja je se svým ‚novým‘ tělem nadmíru spokojená. Jak totiž v březnu přiznala, podstoupila úpravu poprsí a liposukci.

Co se soukromého života týče, byla až dosud zpěvačka tajnůstkářka a o mnoha jejích vztazích se spíš spekuluje. V minulosti ale randila mimo jiné s Petem Davidsonem, Lil’Waynem či French Montanou. V seznamu jejích milenců na serveru WhoDatedWho.com je ovšem například uveden i Leonardo DiCaprio.

Reklama

Další články

Načítám